Aktiva möten
Våra aktiviteter genomföres med natur och god mat som bas. Att efter en tung konferensdag, få bada utomhus, med uppvärmning i vår vedeldade bastu innan, är en höjdpunkt oavsett vilket väder det är! Vår gård drivs ju enligt den ekologiska tanken och mycket av det vi erbjuder våra gäster är förstås egen eller lokalproducerat. Eva tillbringar en del av tiden i trädgården och det här vi under sommartid kan hämta tillbehören till våra menyer.

Aktiviteter och äventyr för vuxna
Söker du en plats för grabb eller tjejträff så träffas ni ostört hos oss. Bastubad och badtunnebad utomhus är en upplevelse väl värd att prova oavsett årstid. En vandring med medhavd matkorg till Grillstugan, är en härlig upplevelse. Stugan ligger vackert vid skogbrynet på ängen där björkar, ekar och enebuskar samsas om samma livsutrymme. Runt eldstaden finns plats för 10-12 personer. Här kan du avnjuta din konferenslunch eller medhavd fika eller bara stanna till en stund.

Brygghusbad utan logi
Du kan också boka Brygghuset med badtunna och bastu  utan att bo över. Ni disponerar då Brygghusets kök.

 

Bröllopsnatt eller bara fira!
Letar du efter ett speciellt ställe att fira bröllopsnatt eller att celebrera något viktigt så är Brygghusets boende det bästa. På loftet finns en mysig dubbelsäng och frukostbricka serveras bara till er.

Välkomna att boka

Kommentarer inaktiverade.